Nieuw gerucht wijst wederom op Europese shows Linkin Park in zomer 2025

Photo: James Minchin III

Volgens de Franse radiopresentator Francis Zégut speelt Linkin Park in juli 2025 in Parijs. Dat is het zoveelste teken aan de wand voor een Europese tour komende zomer, die naar alle waarschijnlijkheid ook festivals bevat.

Volgens Zégut speelt Linkin Park in juli 2025 in het Stade de France, het enorme stadion iets boven Parijs waar meer dan 80.000 bezoekers inpassen. De Franse radio-dj heeft een uitgebreid cv als het gaat om het lekken van concertdata en zijn publicaties kunnen worden aangenomen als betrouwbaar.

Eerder verklapte Linkin Park-drummer Colin Brittain al dat de band een zeer uitgebreide wereldtournee plant voor 2025, waarbij onder meer Duitse festivals op de planning staan.

Daarmee kan het niet meer missen dat Linkin Park tijdens de zomer van 2025 door Europa tourt, en daarbij lijkt te kiezen tussen een mix van eigen concerten in stadions en optredens op festivals. Het valt te bezien welke van de opties het gaan worden in Nederland en België, maar Pinkpop en Rock Werchter zullen het niet nalaten eens in te checken bij de recent teruggekeerde band.

Linkin Park’s nieuwe album From Zero komt uit op 15 november. Het ligt in de lijn der verwachting dat een tour ook rond die datum bekend wordt gemaakt. We houden je op de hoogte van verdere bevestigingen en geruchten.