Sam Fender in maart 2025 naar AFAS Live en 013

Sam Fender gaat weer op tour. Op 5 maart komt hij in ieder geval langs in Tilburg en op 13 maart in Amsterdam.

Er waren al een paar weken voortekens dat Sam Fender grote plannen heeft voor 2025. Eerst liet hij weten dat zijn nieuwe album af is, daarna verschenen er twee mysterieuze aftelklokken op zijn website. Een daarvan liep vandaag af; die aftelklok blijkt de aankondiging naar zijn nieuwe tour People Watching. Begin december start Sam Fender zijn tour in Dublin, daarna reist hij door verschillende delen van Europa. In Nederland komt hij dus op 5 maart langs in 013 Poppodium in Tilburg en op 13 maart staat hij in de AFAS Live. Tickets voor beide shows zijn vanaf vrijdag 25 oktober 10:00 uur te koop. Prijzen beginnen bij een schappelijke €54,80.

Op de website van Fender staat dat er nog meer aankondigingen in het verschiet liggen. Je kunt je inschrijven voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven. De volgende aftelklok loopt af op 13 november om 9 uur ’s ochtends.

Festivalzomer voor Sam Fender?

De tourdata die nu op de planning staan lopen af in maart. Voor wie durft te dromen van een festivaloptreden van Fender is dat een gunstig vooruitzicht. Het is inmiddels alweer een tijdje geleden dat hij op een Nederlands festival optrad; zijn laatste optreden was op Lowlands 2022.