Sam Fender lanceert mysterieuze countdowns: tour op komst?

Er is op de website van Sam Fender een mysterieuze aftelklok verschenen. Waar de klok naartoe aftelt is nog onduidelijk.

Op de website van Sam Fender verschijnen er twee aftelklokken onder elkaar. Een lijkt af te tellen tot 18 oktober 9 uur ’s ochtends en de andere tot woensdag 13 november 9 uur ’s ochtends. Wat deze twee data betekenen is nog onbekend.

Eerder vorige week deelde de ster dat zijn derde album af is, dus wellicht dat een van de klokken aftelt tot de release van dit album. De tweede zou dan zomaar kunnen aftellen tot de aankondiging van een nieuwe tour. Het lijkt wel een té makkelijk een-tweetje. In Nederland dateert zijn laatste optreden ook uit 2022, toen Sam Fender op Lowlands stond. Drie jaar later, in 2025, zou dus een mooie tijd zijn voor Fender om weer eens terug te keren naar de lage landen.

Aanmelden

Wil je op de hoogte blijven van de aftelklokken en als eerste het nieuws weten? Onder de klokken kan je je gegevens achterlaten. Dan krijg je daarna een mail met de tekst: “alreeet. thanks for joining. news very soon. make sure you’re following below x“. Het blijft dus even afwachten tot 18 oktober.