Website Pinkpop 2025 gereed voor de kaartverkoop

De organisatie van Pinkpop maakt zich op voor de kaartverkoop. De ticketpagina op de website van Pinkpop 2025 staat al helemaal startklaar. Niet zo gek, want de ticketverkoop zal ook dit jaar weer traditioneel in de herfst van start gaan.

De meest oplettende Pinkpopbezoekers hadden het misschien al gezien; de pagina waar de kaartjes voor 2025 verkocht zullen worden is sinds kort te bezoeken. Vorige week werden nieuwsgierige bezoekers die http://www.pinkpop.nl/tickets in de zoekbalk invoerde nog standaard naar de homepage omgeleid. Maar nu verschijnt daar toch echt de pagina waarop vorig jaar de ticketinfo over de editie van 2024 te zien was. Zou informatie over de kaartjes voor komend jaar in aantocht zijn?

Wanneer de tickets dan ook echt in de verkoop gaan, blijft voorlopig nog even gissen. Ook op nieuwtjes over het blokkenschema en de headliners moeten we nog even geduldig wachten. Kan jij (net als wij) ook niet wachten? In het geruchtenoverzicht lees je wie volgens ons de grootste kanshebbers zijn om Pinkpop in 2025 te headlinen. In ons dataoverzicht vind je welke data je rood in de kalender moet omcirkelen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen