Verknipt 2024 verzorgt het allereerste hard technofeestje in de Johan Cruijff ArenA

Op 20 juli 2024 geeft Verknipt het eerste hard technofeestje van Nederland in de Johan Cruijff ArenA. De organisatie wil de locatie omtoveren tot techno tempel en wil daarmee 40.000 bezoekers trekken

Een primeur in de Nederlands techno scene, Verknipt zet het allereerste hard technofeestje vast in de agenda van de Johan Cruijff ArenA. De organisatie van Verknipt doelt al langere tijd op grotere locaties voor hun evenementen. Eerder verkochten ze de AFAS Live en de Ziggo Dome uit. De evenementen van Verknipt staan bekend om het showspektakel, de evenementen zijn een totaaltheater waar de lineup aan bijdraagt. Uiteindelijk worden de lasers en de lichten de voornaamste herinneringen van een Verknipt feestje.

Hard techno is een populair substroming binnen het techno genre. Het slaat vooral aan bij de jongere ravers doordat hard techno veel bekendheid kreeg op social media. Hard techno is uniek binnen het techno genre omdat de BPM hoger ligt dan bij de normale techno. Verknipt speelt in op een trend en verwacht vooral een jong publiek in de Johan Cruijff ArenA op 20 juli 2024. Verknipt is een echte Amsterdamse evenementen organisatie. Sinds een paar jaar organiseren ze ook een zomerfestival in Utrecht, Verknipt in het Dansen.

Kaartverkoop

Wie er 20 juli 2024 bij wil zijn kan tot 23 oktober registreren voor de pre-sale. Tijdens de pre-sale heb je 24 uur eerder toegang tot de kaartverkoop. De pre-sale begint op 25 oktober om 14:00 en de normale kaartverkoop volgt op 26 oktober om 14:00. Hoe duur de kaartjes gaan zijn voor dit spektakel is nog niet bekend. Wie een kaartje wil bemachtigen zal dus op tijd klaar moeten zitten.

Verknipt op ADE 2023

Volgende week barst in Amsterdam het Amsterdam Dance Event los. Van 18 tot 22 oktober zijn er door heel Amsterdam heel veel verschillende evenementen. Ook op Amsterdam Dance Event is Verknipt een grote speler. Ze staan op het rave rooster met maar liefst vijf verschillende feestjes. Daarnaast is er nog meer te ontdekken qua liveoptredens op ADE 2023, Festileaks tipt de beste evenementen.