Advertisement

Nieuw: McDonald’s op Pinkpop 2024

Pinkpop sfeer
Photo credit: Monique Biermans / Festileaks

Vers van de grill! De plattegrond van het Pinkpop 2024 terrein staat online. De opvallendste toevoeging is de grote gele M. Je weet wel, die we vooral langs snelwegen zien.

In Landgraaf blijven ze maar vernieuwen. Het traditionele imago waar het festival zo om bekend stond lijkt per jaar steeds meer te verdwijnen. Na VIP-decks, silent disco’s en een queer club, duikt er weer een zeer opvallende toevoeging van formaat op: ’s werelds bekendste fastfoodketen McDonald’s krijgt een prominente plek op het Pinkpop 2024 terrein.

Het precieze assortiment is natuurlijk nog even afwachten, maar de verwachting is dat er in ieder geval milkshakes en McFlurry’s te verkrijgen zijn aan de noordzijde van Megaland. Dit was namelijk ook het geval op Paaspop 2024, waar de pop-up snackbar ook aanwezig was.

Naast de Mac krijgt ook Apfelkorn een eigen stek op het terrein: het Apfelkorn Clubhuis. Volgens het tijdschema doet dit voornamelijk dienst als karaokebar. Je vindt het Clubhuis annex karaokebar naast Stage 4, het kleinste podium van Pinkpop.

Ook bij deze toevoegingen kan je je weer afvragen wat ‘Mr. Pinkpop’ Jan Smeets ervan zou vinden, maar dat het festival rigoureus aan het veranderen is, staat vast. Sinds het afscheid van de festivalbaas in 2022 is de organisatie van het festival op behoorlijke ramkoers grote en kleine veranderingen aan het doorvoeren.

Hoe kijk jij naar deze ontwikkelingen? Werd het tijd, of kijk je dit met lede ogen aan? Meng je in de discussie op ons forum!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2024

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 21-23 juni 2024
Line-up
Ed Sheeran
Calvin Harris
Måneskin
Tickets Niet meer beschikbaar.