Advertisement

Check het nieuwe hoofdpodium van Zwarte Cross 2024 met glijbaan en reuzenraden

Photo credit: Daan Jeurens

Wie naar het hoofdpodium van Zwarte Cross 2024 kijkt, ziet niet meer de vertrouwde mainstage met de opblaasbloemen en tandwielen. De organisatie heeft namelijk een enorm nieuw podium neergezet met allerlei extra snufjes.

De impressie van het podium die de organisatie eerder deelde, zag er al indrukwekkend uit. In de praktijk wordt dit helemaal waargemaakt: het nieuwe podium is een waar spektakel. Zo staan er niet één, maar twee reuzenraden. Ook is er een Rollercoaster Tycoon-achtige glijbaan neergezet. Voor een muntje kunnen bezoekers dus letterlijk van een deel van de mainstage af glijden.

Photo credit: Brian van Heijningen / Festileaks

Schermen

Ook nieuw zijn de twee schermen aan weerszijden van de mainstage. Bezoekers die verder achteraan staan, kunnen zo nog prima meekrijgen wat er op de planken gebeurt. Het vorige podium had geen schermen, dus dit is een groot nieuw pluspunt.

De verdere aankleding van het podium ziet er ook spectaculair uit. Het geheel lijkt een kermisachtig thema te hebben. Felle kleuren, de tentachtige pieken bovenop (waar soms vuur uit komt!), brandende gitaren, motorondelen en natuurlijk de jaarlijkse slogan: laat het maar aan Zwarte Cross over om voor een schitterend decor te zorgen.

Photo credit: Daan Jeurens

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2024

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 18-21 juli 2024
Line-up
The Darkness
Joost
Status Quo
Tickets Niet meer beschikbaar.