Advertisement

Hele weekend geen sigaretten verkrijgbaar op Down The Rabbit Hole 2024

Foto: Thomas Heijligers / Festileaks

Nicotineverslaafden, opgelet. Wegens leveringsproblemen is er het gehele weekend geen tabak te krijgen op Down The Rabbit Hole 2024.

Een bezoekje aan de merkloze tabakskraam (op het roze campingterrein nabij de muntverkoop) is tot nog toe voor vele festivalgangers op een teleurstelling uitgelopen. Wegens een leveringsprobleem heeft de kraam helaas geen tabaksvoorraad en kan het alleen middels vapes (wél met tabaksmaak) aan eventuele vraag voldoen.

Een nieuwe bevoorrading zit er ook niet in voor dit weekend i.v.m. strengere regelgeving sinds 1 juli jl. Toch proberen festivalgangers op verschillende plekken, zoals de Rabbit Marché, hun zoektocht te vervolgen. Maar mocht je écht een fix willen regelen is een retourtje pendelbus naar Nijmegen CS of een autoritje naar het dichtstbijzijnde tankstation de enige oplossing.

Met de benenwagen is het dorp Bergharen te bereiken, waar vast wel wat nicotinestaven te koop zijn. Zin om muntjes te verdienen? Bied aan om op en neer te lopen voor een aantal muntjes en je ziet een heel goedkoop weekendje Down The Rabbit Hole 2024 tegemoet. De ESSO in Wijchen is op 3,9 kilometer afstand, ook nog redelijk te doen trouwens.

Down The Rabbit Hole Logo

Down The Rabbit Hole 2024

Locatie
Nederland
Beuningen, Nederland
Datum 5-7 juli 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.