Dit is het Sziget 2024 blokkenschema

Foto: Sziget Festival

Szitizens opgelet! Een van de leukste voorbereidingen op een festival is natuurlijk het blokkenschema uitpluizen. De officiële timetable van Sziget 2024 is bekend, dus het échte puzzelen is in volle gang.

Over minder dan een maand barst het feest los op The Island of Freedom in Boedapest. Met artiesten zoals Fred again…, Halsey, Liam Gallagher en Stormzy moeten er lastige keuzes gemaakt worden. Waar wil je écht bij zijn en wanneer heb je tijd om de verborgen parels zoals Drags of Anarchy of Zola te ontdekken? De timetable is vanaf nú beschikbaar via de officiële app van Sziget en via de website.

Om je op weg te helpen zetten we de grootste clashes op een rijtje. Ga je bijvoorbeeld voor Fred Again.. of Big Thief? En hoe moet je kiezen als de keuzes Editors en Janelle Monáe zijn? Het Sziget 2024 blokkenschema is weer een helse opgave.

Tickets 2024

Word jij nou helemaal enthousiast van het Sziget 2024 blokkenschema? Er zijn nog tickets beschikbaar via de website voor het festival wat plaats vindt van 7 t/m 12 augustus. Nu kost een volledig festival ticket nog €339 (excl. service kosten), maar voor die prijs moet je wel snel zijn. Op 6 juni om 23:00 worden alle ticketprijzen namelijk verhoogd naar tier 5. Dat geldt ook voor de 3-dagenkaarten (die nu nog €239 kosten) en voor de dagkaarten (die nu nog €85 of €99 kosten, afhankelijk van de dag).

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Kylie
Halsey
Liam Gallagher
Tickets Niet meer beschikbaar.