Advertisement

Weer een afzegging Pukkelpop 2024: Mannequin Pussy annuleert tour

Mannequin Pussy laat weten niet meer aanwezig te zijn op Pukkelpop. De bandleden zijn uitgeput en annuleren hun aankomende shows om hun mentale gezondheid prioriteit te geven.

Na de afzegging van The Smile begin deze maand, kan Mannequin Pussy ook toegevoegd worden aan het rijtje. Via een statement op Instagram laat de punkrockband weten mentaal en fysiek uitgeput te zijn. Het non-stop touren sinds april heeft zijn tol geëist van de bandleden, waardoor ze besloten hebben alle Europese shows in augustus te annuleren. Zo ook Pukkelpop 2024.

Nieuwe namen Pukkelpop 2024

Of de organisatie van Pukkelpop een vervanger voor Mannequin Pussy zoekt, is niet bekend. Maar jezelf vervelen is alsnog geen optie. Zo kondigde Pukkelpop eerder deze maand nog een dosis nieuwe namen aan. Nieuw toegevoegd aan de line-up kun je nu ook genieten van onder andere The Streets, Spacy 92 en Black Box Revelation.

De laatste kaarten voor het Belgische festival zijn nu beschikbaar. Weekendtickets en dagtickets voor de vrijdag en zaterdag zijn helemaal uitverkocht, maar voor de zondag kan je nog de laatste tickets bemachtigen.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Line-up
The Offspring
Goldband
Sam Smith
Tickets Niet meer beschikbaar.