The Streets, Black Box Relevation en nog meer naar Pukkelpop 2024

Het was een paar weken stil rondom Pukkelpop 2024 maar nu komt de organisatie met maar liefst veertien nieuwe namen. Onder andere The Streets, Pegassi en Black Box Relevation zijn toegevoegd aan de line-up.

Op de vrijdag van het festival zijn de meeste namen toegevoegd. Zo komen BAVR, DC Noises en Jarreau Vandal langs op de vrijdag. Maar kan je ook los gaan op de punk band van Mike Skinner, The Streets. Op zaterdag gaat het iconische Belgische techno duo Joyhauser B2B met de Fransen Space 92. De laatste dag van het festival zijn er ook nog twee djs toegevoegd aan het affiche namelijk Lilihell en Pegassi. Bekijk alle namen hieronder:

Pukkepop 2024 is bijna helemaal uitverkocht, er zijn enkel nog kaarten beschikbaar voor de zondag. Op zondag staan onder meer Queens of the Stone Age, The Offspring en Electric Callboy op het affiche. Wil je deze bands zien? Wees er dan snel bij!

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen