Bring Me The Horizon, Biffy Clyro en meer naar Rock Am Ring 2025

Photo: Ben Houdijk (Rock Werchter 2019)

Sinds maandag zijn we aan het aftellen, maar nu is er eindelijk nieuws. Er zijn nieuwe namen voor Rock Am Ring 2025 bekend! Bring Me The Horizon, Biffy Clyro en meer zien we volgend jaar in Duitsland.

De editie van 2024 was nog niet afgelopen of Rock Am Ring had één headliner voor volgend jaar al aangekondigd, Slipknot. Daarnaast zijn er dan nu nóg meer namen toegevoegd aan de line-up. Onder andere K.I.Z., en Sleep Token zien we in Nürburgring volgend jaar. Bekijk hier alle namen:

Europese exclusieve shows

De optredens van Bring Me The Horizon en Sleep Token zijn de enige Europese shows die de bands doen en zijn dus exclusief op Rock Am Ring 2025 te zien. Daarmee zijn ze gelijk ook uitgesloten voor Graspop en Pinkpop 2025.

Rock Am Ring vindt volgend jaar plaats van 6 t/m 8 juni en is het grootste rockfestival van Duitsland. Het is twee weekenden eerder dan Graspop en Pinkpop wat deze nieuwe namen gelijk ook kanshebbers maakt voor de festivals.

Wie er op de rest van het affiche staan voor Rock Am Ring weten we nog niet en mogen we waarschijnlijk nog even op wachten. Meestal komen de rest van de namen in de eerste maanden van het jaar.