Dit is de plattegrond van Mysteryland 2024

Mysteryland 2024 gaat bijna van start. Wil jij je alvast voorbereiden en kijken waar de podia met jouw favoriete artiesten erop zich bevinden? Hier vind je de plattegrond van Mysteryland.

Tijd voor de laatste voorbereidingen voor Mysteryland 2024. Je hebt je festival oordoppen natuurlijk al ingepakt, de timetable doorgespit: nu nog tijd om je te verdiepen in de plattegrond. Die sitemap is inmiddels te vinden in de officiële app van Mysteryland 2024, die je in de Playstore of via de website kan downloaden.

Het festivalterrein bestaat uit twee grote delen die met elkaar verbonden zijn. Aan de rechterkant vind je vijf stages, waaronder het hoofdpodium. Links staan nog eens vier stages en de bekende groene piramide van het festival. Ook zie je op de plattegrond wie welke stages host en op welke dag.

Naast de festivalplattegrond is er ook een kaart van de camping. Hierop vind je de locaties van de reguliere camping, de campercamping en Campsite Comfort. In het hart van dit terrein staat ook een stage. Handig voor wie nog niet naar bed wil na een mooie festivaldag!

Wil jij je nog meer voorbereiden op de aankomende editie van Mysteryland? Check dan de must-sees op de lineup en het blokkenschema van Mysteryland 2024. Ga je dit jaar voor het eerst en wil je een indruk krijgen van het festival? Lees dan de review van Mysteryland 2023.

Mysteryland Logo

Mysteryland 2025

Locatie
Nederland
Hoofddorp, Nederland
Datum 22-24 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen