Dit was de geheime headliner van Nirwana Tuinfeest 2024

Photo Credit: Kamiel Scholten / Festileaks

Joost, headliner van de zaterdag van Nirwana Tuinfeest moest helaas annuleren waardoor er een surprise act op de timetable kwam te staan. Dit bleken de mannen van The Opposites te zijn, ze maakten er op Nirwana zeker een Tuinfeest van.

Waarom Joost zijn optreden moest annuleren, blijft onduidelijk. Toch wist de organisatie snel te schakelen en een andere grote Nederlandse act te boeken. Pas toen de mannen om 23:00 uur het podium betraden, werd duidelijk wie de surprise act van de avond was: The Opposites.

Bekend van hits zoals “Slapeloze Nachten” en “Sukkel Voor De Liefde”, brachten ze zoals altijd een energieke show. Ze stormden het podium op en wisten direct het hele publiek bij de mainstage mee te krijgen. Een perfecte vervanger voor Joost dus.

Nirwana 2025

Voor 2025 is er al weer een nieuwe editie aangekondigd van 8 t/m 10 augustus. Daarvoor is gelijk ook de voorverkoop gestart. Via de website kan je voor vrijdag, zaterdag of een 2-dagen ticket kopen. Voor vrijdag ben je €50,73 kwijt, zaterdag €55,73 en voor 2 dagen €95,73.