Wat doe je overdag eigenlijk op de ArmadiLLow?

Armadillow @ Lowlands 2024. Photo credit: Lotte Spek / Festileaks

De ArmadiLLow is de 24-uurs ’tent’ op Lowlands, waar je kan blijven dansen tot je echt moet slapen (omdat je anders een keer omvalt). De plek waar nachtenlang op blokken en klimrekken gedanst wordt en het zomaar ineens op de Hortus Botanicus kan lijken. De plek waar altijd leuke dj’s staan, al op de donderdagavond, overdag en ’s nachts. Maar wat valt er verder te beleven op deze heilige plek met de Lowlands-schoorstenen?

We zijn op pad rond de ArmadiLLow. Wat gebeurt hier overdag zoal en hebben de LLowlanders zelf tips voor deze plek? Zijn er mensen die hier ook echt 24 uur blijven of is het een plek om steeds terug op te zoeken? We onderzoeken wat mensen hier doen als het licht is en de schoorstenen nog geen stoom afblazen.

Armadillow - Lowlands 2024
Photo credit: Lotte Spek / Festileaks (Lowlands 2024)

Je voeten laten hangen

Wil je even je benen wat rust geven? Overdag is de ArmadiLLow daar de ideale plek voor. Je kan even chillen op de blokken om daar je ogen uit te kijken naar het festivalpubliek. Wat ook (misschien overdag veiliger is) lekker is, is om even in het klimrek te hangen, of je dagelijkse fitness-momentje te pakken. Dan geef je je benen wat rust, maar zit je toch even uit de grote menigte. Natuurlijk is hier ook plek om je hele lichaam wat rust te geven. Ga lekker liggen in de zitzakken of kussens die op de banken te vinden zijn.

Armadillow - Lowlands 2024
Photo credit: Lotte Spek / Festileaks (Lowlands 2024)

Een culinaire tussenstop

Naast de dj-booth en chillgelegenheid zijn er ook heerlijke plekken om je smaakpapillen te testen. Voor de pulled paddo’s van Lekker Fred, de beroemde rotdogs van Hans Worst, de vegan snackbar, een culinair frikandel-diner bij Le Frikandel of de Burger Club hoef hoef je helemaal niet de ArmadiLLow uit. Ideaal eigenlijk. Cocktailtje, drankje of zelfs een shotje erbij? Het kan allemaal om je energieniveau weer even bij te vullen.

Armadillow - Lowlands 2024
Photo credit: Lotte Spek / Festileaks (Lowlands 2024)

Zonsopgang bekijken na het uitspelen van de Bravo

Natuurlijk kan je ook ’s ochtends vroeg nog bij de ArmadiLLow terecht. Dans je benen eruit tijdens de dj-sets die 24 uur per dag plaatsvinden, of doe eens een spelletje, zoals twister, met je vrienden. Als je wilt kun je wel de hele dag in de ArmadiLLow bivakkeren en hoef je het hele weekend niet naar je tent. Maar een beetje afwisseling is toch ook wel heel fijn, anders hadden ze het wel het ArmadiLLow festival genoemd. Maar nog niet zo’n vreemd concept als je het ons vraagt.

Armadillow - Lowlands 2024
Photo credit: Lotte Spek / Festileaks (Lowlands 2024)

Geruchten voor het maandagochtend-programma

Al eerder gingen er geruchten over de maandagochtend line-up van de ArmadiLLow. We zagen bijvoorbeeld op Instagram dat Tjade reageerde op een Instagram-post van Lowlands zelf. Daarnaast postte Davind Vunk ook een story dat hij zondagnacht op Lowlands zou spelen. Wat een geheimen, we zijn benieuwd wie maandagochtend echt de ArmadiLLow afsluit.

Lowlands Logo

Lowlands 2002

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 23-25 augustus 2002
Tickets Niet meer beschikbaar.