Lange rijen voor koptelefoons silent disco Lowlands 2024

Het is pre-party day op Lowlands 2024. Het belangrijkste wapenfeit daarvan is de befaamde silent disco, waarvoor het festival tienduizenden koptelefoons uitdeelt. Wie er eentje wilt bemachtigen, moet wel een flinke poos wachten.

Om 15:00 begon Lowlands met het uitdelen van koptelefoons. Direct vanaf de start stond er een flinke rij voor, die kan oplopen tot ruim een uur. Mits je telefoon abonnement dat toelaat, kun je tijdens het wachten mooi onze 7 must-sees voor Lowlands lezen, de plattegrond bestuderen of de terreinvideo bekijken.

Nog wel beschikbaar

Goed om te weten is dat ze op moment van schrijven (17:00) in ieder geval nog wel beschikbaar zijn, maar wees gewaarschuwd: voorgaande jaren waren er nooit genoeg voor iedereen. Het schijnt dat er niet meer silent disco koptelefoons beschikbaar zijn in Nederland voor de organisatie om te huren.

De koptelefoons zijn gratis, maar je betaalt wel 5 munten borg. Die krijg je terug zodra je de headphone inlevert. Er ontstaat ook altijd wel een levendige ruilhandel op de avond zelf.

Alternatieven

Bij de silent disco luister je vanaf 17:00 naar talloze meeschreeuwbare hits. Meer zin in iets anders? Je kunt ook voorzichtig dansen in X-Ray, Hacienda en ArmadiLLow, hoewel de volumes ook daar beperkt blijven door beperkingen van de vergunning.

Bekijk hieronder meer foto’s van de rijen voor de silent disco headphones, afkomstig uit onze Lowlands Whatsapp-groep.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.