Rock Werchter opent opvallend vroeg wishlist: aankondigingen snel op komst?

© Julie Rommelaere voor Rock Werchter

De zomer is bijna voorbij en dat betekent dat het weer tijd is voor het maken van lijstjes met wensen voor volgend jaar. Normaal moeten die tot het najaar in je persoonlijke Notes app blijven, maar Rock Werchter opent hun traditionele wishlist opvallend vroeg. Kunnen we binnenkort dan ook al de eerste aankondigingen verwachten?

De wishlist voor Rock Werchter 2025 is officieel open, en vroeger dan normaal. In 2023 kon je bijvoorbeeld mee doen met de wishlist tot 11 oktober en toen kwamen de eerste namen op 8 november. Dit jaar zijn ze dus een stuk eerder, kunnen we dan ook eerder dan afgelopen jaar de eerste namen voor 2025 verwachten? Wellicht ergens in september of begin oktober al?

Door een reactie achter te laten op Instagram met de drie artiesten die jij graag volgend jaar wil zien, maak je automatisch kans op de allereerste combitickets voor 2025.

De organisatie grapt ook in hun Instagram broadcast channel dat iedereen mag meedenken, maar dat je wel met een creatiever antwoord moet komen dan Oasis. De band heeft een reeks concerten aangekondigd, maar ook duidelijk gemaakt dat ze in 2025 geen festivals spelen.

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2025

Locatie
België
Werchter, België
Datum 3-6 juli 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen