Sef en Abel met IJsland last-minute toegevoegd aan Lowlands 2024

IJsland, Abel & Sef
Photo credit: Eva Roefs

Het was vanmiddag al even druk in de geruchtenmolen, omdat Sef een routebeschrijving op zijn story postte. Dat gaf al genoeg richting aan de aardbeving die Lowlands staat te wachten. Waar IJsland (het gelijknamige album van Sef en Abel) al één van de beste shows was van Down The Rabbit Hole, komen de mannen nu ook naar Biddinghuizen.

Vanmiddag teasede Sef al in zijn story een ‘routebeschrijving’ van IJsland naar Biddinghuizen. Dat zegt al genoeg natuurlijk! Nu ook met bevestiging en bericht van de festivalorganisatie.

Instagram story Sef - IJsland naar Lowlands 2024

Andere last-minute wijzigingen in het Lowlands programma

Lowlands informeert het publiek met een aantal wijzigingen in het programma. Helaas annuleert Eyedress zijn show, waardoor Mount Kimbie naar de zondagavond (India, 19:50 – 20:50) opschuift. Gelukkig komen Abel en Sef op zijn plek terecht, waardoor ze op zaterdagmiddag (India, 14:45 – 15:30) in de grote India-tent te bewonderen zijn.

Rachel Chinouriri kan helaas ook niet naar Lowlands komen, haar plek wordt ingenomen door het Belgische ILA, die daarmee op zaterdagmiddag een portie rock & roll meebrengen (Lima, 14:40 – 15:25).

Als laatste komt DJ Ramon Sucesso ook niet naar Biddinghuizen, daarom zie en hoor je zaterdagnacht in zijn plaats cutting edge electro, dubstep, dancehall en hiphop van DJ Marcelle in de X-Ray (00:30 – 01:30).

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.