Terugblikken met de Lowlands 2024 aftermovie

Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Lowlands lijkt nooit teleur te stellen. Wat was het een weergaloos weekend in Biddinghuizen. Geloof je ons niet? Check de beelden, want de aftermovie van Lowlands 2024 is gearriveerd!

Lowlands 2024 kende talloze hoogtepunten. De stappentellers sloegen in het rood om van alles te genieten wat deze editie te bieden had. Nu is het nagenieten geblazen en mogen die voetjes even omhoog. De organisatie heeft haar best gedaan om de festivalsfeer in een paar minuten samen te vatten. Dat resulteerde in deze aftermovie van Lowlands 2024. Bekijk hem hieronder.

Lowlands 2024

Lowlands is en blijft een totaalbeleving met talloze muziekacts en een veelzijdig randprogramma. Dat gezegd hebbende, waren de tickets nog nooit zo duur. Ook kampte het festival met verscheidene afzeggingen, waaronder headliner Queens of the Stone Age. Gelukkig werden de gaten in de line-up met verve gevuld. Met name door Justice die hun ereronde op BKS dunnetjes over deden. De festivalvreugde was hoe dan ook aanwezig en dat is te zien!

Kun je geen genoeg krijgen van Lowlands? En doet de spectaculaire aftermovie je alleen maar meer verlangen naar de polder? We voelen met je mee! Gelukkig was Festileaks ook dit jaar weer volop aanwezig in Biddinghuizen, wat heeft geresulteerd in een stroom aan live-updates en exclusieve content. Van de publieks-top 25 beste acts tot de 15 vetste foto’s van Lowlands 2024, we hebben alles voor je verzameld zodat je optimaal kunt nagenieten.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Justice
Fred again..
Goldband
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.

Over de auteur ✍️

Abel Thijssen

Hoe luidt dat liedje ook alweer? ‘Festivals were my first love and they will be my last'. Deze liefde ontstond op het strand van Best Kept Secret, waar ik in 2013 de Arctic Monkeys zag optreden. Sindsdien struin elk jaar minstens twee festivals af om dat gevoel na te jagen. Dit combineer ik met mijn passie voor schrijven en verhalen. Zo maak ik van de liefde misschien nog mijn beroep.

Meer van Abel