Ticketprijs en verkoopinfo Lowlands 2024 bekend

Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Het was even wachten, maar dan heb je ook wat. Naast de eerste namen voor de line-up van Lowlands 2024, is nu ook de ticketprijs en overige ticketinformatie bekend. Met een ticketprijs van €325,- kost een weekend toegang tot Lowlands dit jaar €25,- meer dan vorig jaar.

Dat een ticket voor Lowlands 2024 duurder is dan vorig jaar was al even bekend. Waar je vorig jaar nog €300,- kwijt was voor je weekendticket, kost het je dit jaar €325,-. Een stijging van een goede 8%. Je krijgt hier in ieder geval Fred again.., Goldband en Queens of the Stone Age en nog veel meer voor terug.

Verkoopinfo

De ticketverkoop verloopt zoals gewend via Ticketmaster. Vanaf zaterdag 3 februari om 11:00 uur zijn de weekendtickets verkrijgbaar. Vorig jaar duurde het nog geen kwartier om alle tickets uit te verkopen, in 2022 was het festival zelfs binnen 2 minuten volledig uitverkocht. Twijfel dus niet te lang, en schakel je vrienden in om de kans op tickets te vergroten.

Anders dan vorig jaar lijk je nu je tickets ook (over) te kunnen kopen via TicketSwap. Waar ‘mobile only’ tickets voorheen niet door te verkopen waren via TicketSwap, heeft het bedrijf daar nu iets op gevonden. Ideaal wanneer het je via de reguliere verkoop niet gelukt is je ticket te bemachtigen.

De eerste namen voor Lowlands 2024 zijn bekend. Benieuwd wie je nog meer in Biddinghuizen kan tegenkomen deze zomer? Bekijk dan het geruchtenoverzicht voor de laatste geruchten, of speculeer mee op het forum.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.