⁠Meer geruchten voor 2025: Beyoncé en Kylie Minogue plannen tours

In afwachting van line-ups voor het festivalseizoen van 2025, blijven we geruchten van grote tours verzamelen bij Festileaks. Nieuw binnen: het lijkt erop dat ook Beyoncé en Kylie Minogue langskomen voor liveshows volgend jaar.

Voor Beyoncé is er een drukke zomer in het verschiet, als we berichtgeving van The Sun mogen geloven. Insiders delen daar dat de Amerikaanse zangeres maar liefst 5 avonden in Tottenham Hotspur Stadium in Londen zou staan, plus meer shows in andere delen van het land.

Beyoncé bracht eerder dit jaar haar nieuwste plaat Cowboy Carter uit, waarmee ze inderdaad nog niet heeft getourd. De kans op liveshows in 2025 is dus zeker aanwezig. De laatste keer dat de superster langskwam, was tijdens de Renaissance World Tour in 2023.

Kylie

Meer grote popacts bereiden tours voor: dezelfde publicatie weet te melden dat Kylie Minogue een grote tour het Verenigd Koninkrijk en Europa plant. Die komen na het succes van haar meest recente plaat Tension, met onder andere megahit ‘Padam Padam’. Het zouden de grootste shows uit haar carrière worden.

Afgelopen zomer stond Kylie nog als headliner op Sziget 2024, maar de laatste stops in Nederland en België zijn alweer van voor de pandemie.

2025

Daarmee lijkt het – na een minder jaar in 2024 – weer een bomvolle zomer te worden in 2025. Grote namen als Oasis, Billie Eilish, Justin Timberlake, Bruce Springsteen en Imagine Dragons hebben al Europese shows bevestigd, en van verdere geruchten lopen we inmiddels over. Van onder meer Coldplay, The Cure, Linkin Park, Green Day, Bon Iver en Olivia Rodrigo is de verwachting dat er tours volgen volgend jaar. De komende maanden leren we wie van hen op de festivals van 2025 gaan belanden, en wie er met eigen shows op de proppen komen.