Advertisement

Het Jaar van de Tegenvallende Headliner

Photo credit: Femke Valks / Festileaks

De Festivalpodcast is terug met een gloednieuw seizoen. Elke twee weken nemen Jos (Festileaks), Julia (KINK) en Judith (Festileaks) weer alles door wat er speelt op het gebied van festivals. Luisteren kan via Spotify of elke andere podcastapp.

Je hoort in deze aflevering:

  • Is 2024 het jaar van de tegenvallende headliners? Hoe komt dat, en wordt het ooit nog beter?
  • We nemen de line-up van Best Kept Secret door en kiezen onze favoriete dag.
  • Adele naar Lowlands? Natuurlijk niet!
  • Uit de bocht vliegende ticketprijzen voor AC/DC doen ons afvragen: wat betaal je maximaal voor een concert?
  • Bier! Heineken is na jaren heer en meester niet meer de partner van ID&T.

De beste manier om op de hoogte te blijven van nieuwe afleveringen, is door je te abonneren. Dat kan via Spotify of Apple Podcasts.

Luister via Spotify

Doet de episode het niet? Probeer het door hier te klikken of zoek handmatig ‘Festivalpodcast’ in je podcastapp.

De Festivalpodcast

De Festivalpodcast is een co-productie van radiozender KINK en festivalplatform Festileaks. Festivalfanaten Julia, Judith en Jos komen elke twee weken samen om bij te kletsen over wat hen opviel in de wereld van festivals en live muziek. Van buckethats tot fannypacks, van mainstage tot dixieland en van timetable tetris tot bier: luister je mee naar dit plezier?

In de zomer word je meegenomen naar alle grote festivals van Nederland (en daarbuiten!). Tijdens de rest van het jaar worden de dikste line-ups gespot, de interessantste trends besproken en vooral veel lekkere muziek geluisterd om warm te lopen voor het festivalseizoen.

Dat doen onze hosts echter nooit alleen, want De Festivalpodcast is niks zonder de levendige community. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen! Bijvoorbeeld via de speciale Whatsapp-groep of via het Festileaks Festival Forum. Of kom langs bij de meet-ups op de festivals zelf!