Iron Maiden naar GelreDome in 2025; kanshebber Graspop

Oh well, wherever, wherever you are. Iron Maiden’s gonna get you!’ De Britse metallegende komt in de zomer van 2025 terug naar Europa! Nederland is op dinsdag 23 juli aan de beurt en we zien een groot Graspop-vormig gat in het tourschema.

Iron Maiden bestaat volgend jaar vijftig jaar en dat wordt groots gevierd met de ‘Run For Your Lives’ wereldtour. Op dinsdag 23 juli staat het orkestje rond frontman Bruce Dickinson in de Arnhemse GelreDome.

België wordt zoals het nu staat overgeslagen in de uitgestippelde Europese rondreis, maar dat lijkt ons sterk: Graspop 2025 vindt plaats van 19 tot en met en 22 juni, dit valt precies in het enorme gat tussen Helsinki (16 juni) en Birmingham (21 juni). Waardoor we Iron Maiden alvast met potlood opschrijven voor het Belgische metalfestival waar ze al enige tijd de huisband lijken.

Run For Your Lives

De ‘Run For Your Lives’ tournee staat in het teken van de eerste negen studioalbums van de band en beslaat dus een periode van dertien jaar van 1980 tot en met 1992. Iron Maiden belooft met deze nieuwe show een unieke ervaring, ook voor de fans die de groep al vaker heeft gezien.

De inschrijving voor de presale op donderdag 26 september is nu geopend. De reguliere kaartverkoop start op vrijdag 27 september om 11:00 via Ticketmaster. Tickets voor de show in de GelreDome kosten vanaf €78,40.

Graspop Metal Meeting Logo

Graspop Metal Meeting 2025

Locatie
België
Dessel, België
Datum 19-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen