Kaartverkoop Wilde Weide 2025 woensdag van start

Foto: Niels de Vries

Na een succesvolle eerste editie in 2024 keert Wilde Weide volgend jaar terug – en jij kan erbij zijn. Aanstaande woensdag begint namelijk de kaartverkoop, voor wie zich voor die tijd pre-registreert tenminste.

Op 4, 5 en 6 juli 2025 vindt de tweede editie van Wilde Weide plaats, het nieuwe kindje van organisator Kultlab (bekend van Wildeburg en Into The Woods). Je kan je aanmelden via de website van het festival voor de kaartverkoop en zo ben je er woensdag 25 september er als een van de eerste bij.

Hoe laat de kaartverkoop woensdag precies van start gaat is nog niet bekend. Ook ticketprijzen zijn nog niet te vinden. In 2024 betaalde je 245 euro voor een weekender ticket.

Benieuwd waarom je bij Wilde Weide moet zijn volgende festival zomer? Festileaks was bij de eerste editie en zag een festival is met kwalitatieve live-acts en allerlei creatieve initiatieven (lees: bijenexcursie en Bamboe Nacht Bieb). Maar ook gewoon de algehele sfeer die vriendelijk, relaxed én feestelijk is, en alles bij elkaar een enorme verademing vormt tussen alle festivals die Nederland kent.