Leak: Wilco op Best Kept Secret 2025

Wilco
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Wilco staat op Best Kept Secret 2025. Dat verklapt de indieband per ongeluk via het tourschema op hun website. Het festival heeft de boeking nog niet bevestigd.

Best Kept Secret komt traditiegetrouw pas later in het jaar met de eerste namen, maar Wilco licht alvast een tipje van de sluier op. De Amerikaanse indiedarlings spelen op 15 juni in Hilvarenbeek, dat is de zondag van het festival.

Zie hieronder een screenshot van het tourschema op de officiële site van de band. De vermelding werd ontdekt door een gebruiker op het Festileaks Festival Forum.

Best Kept Secret 2025

Met de zelfbevestiging van Wilco is de eerste naam voor Best Kept Secret 2025 al vroeg bekend. De officiële bevestiging vanuit het festival wordt later verwacht, samen met meer namen en de informatie over de kaartverkoop. Vorig jaar startte die op 28 november. Je kunt je wel al registreren om deel te namen aan een pre-sale.

Wilco stond in 2016 ook al op Best Kept Secret. Toen hadden ze een prachtige spot in de TWO, vlak voor headliner Jamie xx. Na de verse topplaat van laatstgenoemde, zou een herhaling van dat integrale scenario van harte welkom zijn in 2025.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2025

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 13-15 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen