Nieuwe Linkin Park speelt eerste liveshow: dit was de setlist

Photo: James Minchin III

Linkin Park is weer actief. Met zangeres Emily Armstrong gaat de band voor een nieuw album en nieuwe liveshows. Benieuwd wat ze daar zoal gaan spelen? Check de eerste setlist.

Linkin Park maakte 5 september bekend wie de nieuwe zangeres van de band werd, en liet er vervolgens geen gras over groeien: nauwelijks een week later begon er een kleine wereldtour. Los Angeles, New York, Hamburg, Seoul en Bogota kunnen nog dit najaar rekenen op een show.

Shows in 2025

Maar daar zal het natuurlijk niet bij blijven. De verwachting is dat er een veel grotere tour in de stijgers staat voor 2025, die wacht op aankondiging. De band is daarmee favoriet voor headline-spots op de grote Europese zomerfestivals volgend jaar, hoewel er in een interview met Billboard vooral wordt gesproken over stadions.

Setlist

Een prangende vraag onder fans was hoe een Linkin Park setlist er anno 2024/2025 uit zou zien. Het verlossende woord kwam na de show in het KIA Forum in Los Angeles, het eerste concert van de band sinds het overlijden van zanger Chester Bennington in 2017.

Daar bleek dat er een flinke show was voorbereid, van ruim 2 uur met maar liefst 27 songs. Daarin komen alle grote hits gewoon voorbij, zoals ‘Numb’, ‘In The End’ en ‘What I’ve Done’. Ook was er natuurlijk de nieuwe single ‘The Emptiness Machine’.

Bekijk hier de volledige setlist:

Linkin Park Setlist Kia Forum, Inglewood, CA, USA 2024, From Zero World Tour