Dit is wanneer je de ticketverkoop van Pinkpop 2025 kan verwachten

Pinkpop 2024. Photo credit: Nikki Born / Festileaks

Het is in het najaar bijna net zo spannend of de stoomboot van de goedheiligman dit jaar veilig in het land aankomt als wanneer de verkoop van de festivals begint. Nu de eerste namen voor Pinkpop 2025 eraan lijken te komen, kan de ticketverkoop niet op zich laten wachten.

Eén ding verzorgt nóg meer voorpret dan de namen die aangekondigd worden, en dat is een kaartje op zak hebben. Hoewel het een aanslag op je portemonnee is, kun je wel echt beginnen met het verheugen, inluisteren, overige spots gokken en fantaseren over wat Pinkpop 2025 voor festival gaat worden. Natuurlijk staan ter ondersteuning hiervan alle verslagen die Festileaks heeft gemaakt van vorige edities nog klaar voor je om te lezen, en is er een aftermovie om van na te genieten.

Ticketinfo vaak tegelijkertijd met de eerste namen

Voordat we de tickets kunnen kopen is er nog genoeg info om hier bekend over te maken. Niet geheel onbelangrijk bijvoorbeeld; hoe duur wordt het kaartje? Vorig jaar betaalde je voor een combiticket nog €290,-. Dit was weer 15% meer dan het jaar daarvoor. Wat het voor de editie van 2025 wordt is nog gissen. In het verleden zien we vaak dat de info rondom de kaartverkoop rondom de eerste namen kunnen verwachten. Vorig jaar was het een dag na de eerste bekendmaking dat we niet alleen wisten hoe duur de kaartjes waren, maar ook wanneer ze in de verkoop gingen.

Ticketverkoop Pinkpop 2025 waarschijnlijk in november

Waar er in 2022 en 2023 nog een dikke maand tussen de ticketinfo en de daadwerkelijke verkoop zat, ging het vorig jaar een stukje sneller. Nog geen week na de eerste namen en de infoverstrekking kon jij je al van een kaartje verzekeren. Zekerheid kunnen we op basis hiervan dus niet geven, maar het lijkt erop dat je niet lang hoeft te wachten na de eerste namen met het aanschaffen van je ticket. Omdat de eerste bekendmaking waarschijnlijk eind oktober of begin november is, zal de kaartverkoop in november of begin december starten. Houd onze website in de gaten om altijd zo snel mogelijk op de hoogte te zijn.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen