Datum van Sziget 2025 bekend

Foto: Sziget

Afgelopen week was het weer groot feest in Boedapest tijdens de 30e editie van Sziget. Met dat in ons achterhoofd is het nu alweer uitkijken geblazen naar volgend jaar. De datum is zojuist bekendgemaakt: Sziget 2025 vindt plaats van 6 tot en met 11 augustus.

Dat Sziget volgend jaar terug komt is natuurlijk geen verrassing. Onlangs vertelde festivaldirecteur Tamás Kádár dat er voor 2025 een heleboel plannen zijn en we het festival niet meer terug gaan zien in zijn huidige vorm. Ondanks dat hij het niet al te concreet wilde maken, hintte hij naar mogelijk nieuwe thema’s, area’s en zone’s op het terrein zodat er nóg meer te ontdekken is.

De reguliere kaartverkoop voor Sziget 2025 begint ergens in het najaar. Wel is er deze week al een hele korte Super Early Bird pre-sale van slechts 48 uur. In die pre-sale koop je je tickets voor Sziget 2025 tegen een zeer gereduceerd tarief.

Twijfel je nog over Sziget 2025? Lees hier alles over de plus en minpunten van het festival en dan kun jij je eigen afweging maken. Of luister de Festivalpodcast waar we ingaan op de beste acts van het weekend en het slapen op de camping versus de stad.

Sziget Logo

Sziget 2025

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 6-11 augustus 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen