“Queens Of The Stone Age headliner Pukkelpop 2014”

Alweer een sterk gerucht dat onze kant op is gekomen. Pukkelpop zou Queens Of The Stone Age gestrikt weten te hebben als headliner. Ze staan volgens onze bron daarentegen niet op Rock Werchter.

De organisatie van Pukkelpop heeft naar verluidt drie grote headliners geboekt die alle drie niet op Rock Werchter staan. Eén van deze namen schijnt Queens Of The Stone Age te zijn. Daarmee is de eerste headliner voor Pukkelpop wellicht bekend.

Het is momenteel nog koffiedik kijken wie daar als tweede en derde headliner bij gaan aansluiten. Neil Young & Crazy Horse leek na de afzegging van afgelopen jaar een reële optie, maar door deze naam kan – na de eerdere bevestiging voor de Lokerse Feesten – een streep. Reading & Leeds Festival wordt gehouden in dezelfde periode. Het dubbelfestival kwam recentelijk met Blink182 als eerste headliner naar buiten. Wij hopen voor de fervente Pukkelpopgangers echter op wat mooiers.

Pukkelpop 2014 vindt plaats op donderdag 14, vrijdag 15 en zaterdag 16 augustus. Informatie over de kaartverkoop wordt zoals gewoonlijk weer verwacht rond het begin van de Lente. In 2013 had het festival o.a. Eminem, The Prodigy, The xx, Franz Ferdinand, Nine Inch Nails en Chase & Status op de affiche.

Pukkelpop Logo

Pukkelpop 2024

Locatie
België
Hasselt, België
Datum 15-18 augustus 2024
Tickets Kopen