Join onze festival communities in WhatsApp

Community Meet-Up op Lowlands 2023, photo: Thomas Heijligers / Festileaks

Als je Festileaks al een tijdje volgt, weet je waarschijnlijk dat we een enthousiast festivalforum hebben waar mensen dagelijks duizenden geruchten, lijstjes en reacties delen over hun favoriete festival. Maar sinds kort bestaan ook onze gezellige communities in WhatsApp! Zo mis je nooit het laatste nieuws van je favoriete festival en spreek je gelijkgestemde festivalfans.

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste festivalnieuws van Lowlands of Pinkpop? Wij verzamelen naast de laatste artikelen ook de meest enthousiaste festivalgangers. Wil je graag anderen ontmoeten op festivals, wil je speculeren over de line-up of wil je tips krijgen van doorgewinterde bezoekers? Het kan allemaal. Kijk hieronder bij welke WhatsApp-community je direct kunt instappen.

Lowlands 2023, photo credit: Nikki Born / Festileaks

Word lid van jouw favoriete festifans WhatsApp community:

Ga je naar meerdere festivals? Helemaal gezellig als je lid wordt van meerdere groepen! Je kunt overal vrijblijvend lid van worden. Check wel even de Festifans WhatsApp-community huisregels, dan kunnen we samen werken aan een sfeer waar iedereen naar hartenlust over festivals en muziek kan praten.

Staat jouw favoriete festival er nog niet bij?

Heb jij veel te vertellen over je favoriete festival en bestaat er nog geen Festileaks WhatsApp community voor? Geen paniek, laat ons via een bericht weten welke je mist. Dan maken we bij meer animo een nieuwe festivalcommunity aan. Hoe meer we over festivals kunnen praten, hoe beter!