Team

Dit zijn de altijd alerte auteurs van Festileaks. In contact komen? Stuur dan een mailtje.

Alejandra

Klein meisje met een grote passie voor festivals en concerten. Fan #1 van Tame Impala, Arctic Monkeys, Moderat en King Gizzard & The Lizard Wizard. Naast mijn liefde voor Festileaks ook wijnliefhebber en verslaafd aan films en series.

Amber

Student Media, Informatie & Communicatie. Muzieksmaak gaat van Muse tot Kendrick Lamar en van Flume tot The xx, maar eigenlijk luister ik bijna alles. Besluit soms random om nog naar een concert te gaan terwijl ik al in de trein naar huis zit. Mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.

Bas

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

Boris

Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.

Boudewijn

Content Manager | Nieuws, video, community en interviews

Boy

Classics-kenner en Muse-malloot, liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en verdediger van het Limburgs erfgoed. Stikjaloers op iedereen die in een band speelt. Student Psychology & Technology in Eindhoven en slager bij de supermarkt. Maakt maar al te graag de oversteek naar 'het hoge noorden' om de concert-catalogus te spekken.

Danny Korporaal

Verliefd op festivals en verslaafd aan concerten. Door vrienden ook wel 'De Ticketmaster' genoemd. Organisator van het leukste festival van Noord-Holland; ReMind The Gap.

Debbie

Content Manager / Hoofdredacteur met focus op Rubrieken (alles wat geen nieuws is), Beeldredactie, Instagram en Spotify.Ik beschouw Paradiso als mijn huiskamer en de festivals als mijn zomervakantie. Faves: Vinyl, Spotify, Balthazar, the National, Editors, Foals, Oscar and the Wolf, Oasis, Joy Division, Talking Heads, Down The Rabbit Hole en Lowlands.

Dianne De Kievit

Sinds mijn achttiende verslaafd aan festivals en concerten. Naast muziek een grote liefde voor reizen, het liefst de hele wereld rond. Mijn muzieksmaak gaat van Milky Chance tot Muse, van Imagine Dragons tot Foals en van De Staat tot Royal Blood.

Festival.Travel

Al jarenlang brengt Festival.Travel duizenden festivalgangers naar locatie door middel van onze eigen festivaltreinen, festivalbussen en Interrail. Als officieel ticket- en reispartner van de festivals bieden ze niet alleen entreetickets en reizen aan, maar ook accommodaties en extra services vind je bij Festival.Travel. Hiernaast organiseren ze zowel in Nederland en Vlaanderen als op locatie pre- en afterparty’s om zo jouw festivalvakantie nog completer en onvergetelijker te maken.

Iris

Doordeweeks geld aan het verdienen om dit in het weekend weer uit te geven. Fan van bijna alles en iedereen, van Metallica tot Oliver Heldens en van Skrillex tot Oscar and the Wolf. Daarnaast wil ik overal heen dus #ripgeld.

Jesse

Moderator op het gezelligste forum. Elk jaar op Rock Werchter te vinden omdat Belgisch bier het beste is. Luistert naar alle uitersten, van metal tot boybands en Babymetal in het midden. Vindt goede covers nog steeds covers.

Jörgen Mattelaere

Videoreporter! Fan van alles wat Alex Turner aanraakt. Student handelswetenschappen, en in m'n vrije tijd sta ik af en toe zelf eens op een podium.

Jos

Festileaks manager. Wonende in Amsterdam, gespecialiseerd in digitale media en verder een groot hart voor popmuziek. Vooral fan van B-artiesten: Blur, Bowie, Beatles en Bruce.

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.

Judith

Fotograaf voor Festileaks

Kylian

Soms pen ik een tekst, dan weer een doodle. De vrije tijd wordt roekeloos verruild voor de klanken van EDEN en Oh Wonder, wat perfect samengaat met cheesecake en petrichor. Sinds enige tijd onderdeel van het Nederlandse Sziget en Balaton Sound-team en de gewoonte vaak te verhuizen.

Lenny Kroos

Maakt video's voor Festileaks

Lieve van den Nieuwenhoff

Op blote voeten rondlopen op festivals met een biertje in mijn hand en leuke mensen aan mijn zijde is het beste wat me kan overkomen, iedere dag opnieuw.

Luca

Student en groot liefhebber van muziek. Ik draai graag LP's van U2, Fleetwood Mac en Foo Fighters.

Malou Gouders

Journalist in spé. Uit het mooie Limburg naar Utrecht verhuisd. Best wel een groot fan van Childish Gambino, Marina and the Diamonds en Radiohead.

Marloes

Sleept haar vrienden het liefste naar ieder festival toe. Houdt vooral van rock, electro en psychedelica en heeft een grote liefde voor Arctic Monkeys, Oscar and the Wolf, Tame Impala en The Beatles.

Martijn

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

Mathilda

Nieuwsredacteur | Liefhebber van concerten en festivals | Verzamelaar van vinyl | Staat vooraan bij onder andere Pearl Jam, Muse, Foo Fighters en Editors

Mink

Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.

Redacteur en Community bij Festileaks. Studeert zo nu en dan aan het MIC. Spaart CD's, maar droomt van een mooie LP collectie. Luistert stiekem naar Duitse bandjes, luistert niet stiekem naar The National, Arcade Fire en alles daar tussenin.

Niek

Redacteur bij Festileaks en student Communicatie- en Informatiewetenschappen in Amsterdam. Groot muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

Niel

Dagelijks bezig met het maken van, schrijven van én schrijven over zijn grootste passie: muziek. Naast fan van woordgrapjes een sterke voorliefde voor rock, van Arctic Monkeys tot Zeppelin.

Redacteur Festileaks. Utrechtse kroegtijger die geniet van onbekende bands op de meest uiteenlopende festivals in Europa. Van hiphop naar punk, tot klassiek en electro. Huidige favorieten: Rapper Sjors, Orgaanklap en Boys Noize.

Noël Schuurman

Student Media Informatie & Communicatie. Heeft een warm hart voor festivals en een liefde voor rockmuziek.

Warm te krijgen voor verre exotische reizen, beeldende kunst, voetbal en kaas. Staat vooraan bij Young the Giant, Two Door Cinema Club, Alt-J en Cold War Kids.

Robin

Eindredacteur Festileaks. Student aan de Universiteit Twente en oud-voorzitter van Stukafest Enschede. Voorliefde voor zowel oud als nieuw: van Jimi Hendrix & Neil Young tot Flume & Arctic Monkeys.

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

Ruben

Speelt alles van Golden Earring en Muse, tot Sampha en Vivaldi af op zijn aftandse platenspeler. Is eigenlijk te arm om festivalfanaat te zijn en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.

Sam

Schrijver voor Festileaks en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Verder werkzaam in de zorg en actief als drummer. Wanneer het festivalseizoen aanbreekt ben ik te vinden op Groezrock, Jera On Air en Rock Werchter.

Stijn

Tussen het studeren aan de ALPO in Nijmegen door ben ik redactielid op dit mooie festivalplatform. Uiteraard ben ik zoveel mogelijk op de festivals te vinden, maar ik kom ook regelmatig in Doornroosje, Merleyn of W2.

Thijs

Al jaren trots redacteur van Festileaks. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Journalist in opleiding. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West. Oh, en The xx, Netsky en ZHU, etc. etc.

Thomas

Student Spaanse Taal, Cultuur en Literatuur in Nijmegen. Gespecialiseerd op het gebied van Red Hot Chili Peppers-lyrics. Vaste Pinkpop-ganger en daarnaast vaak te vinden in Amsterdam. Kan uren vertellen over het paradijs dat Sziget heet.

Thomas

Chef Nieuwsredactie | Studeert Economie & Bedrijfseconomie | Grote liefde voor onder meer Radiohead, Ben Howard en Arcade Fire.

Yara

Studeert Communication & Media aan de Erasmus Universiteit en loopt stage bij Mojo Concerts. Verliefd op vinyl en sparende voor een busje om alle festivals mee af te gaan.