Zelfbevestiging Typhoon voor Lowlands 2014

De Nederlandse rapper Typhoon staat op Lowlands 2014. Dat verklapte hij op radiozender 3FM tijdens een telefoontje met de Coen en Sander Show.

Typhoon bracht onlangs zijn tweede solo-album genaamd Lobi Da Basi (Surinaams voor Liefde is de baas) uit. Het album wordt door onder meer Volkskrant de hemel in gerecenseerd: “Het album Lobi Da Basi, dat vol staat met sterke zinnetjes (‘als de hemel valt, zullen we hem samen moeten dragen’) en in elk nummer een eigen muzikale sfeer neerzet, dreigt net zo’n klassieker te gaan worden als Binnenlandse Funk. Verbluffend in muzikale rijkdom, tekstueel sterk, en altijd even toegankelijk als meeslepend.”

Beluister het radio-fragment met de Lowlands zelfbevestiging hier terug. Op welke podium en op welke dag Typhoon op zal treden is nog niet bekend.

Lowlands 2014 vindt op 15, 16 en 17 augustus plaats. Gisteren maakte het festival bekend dat 750 kaarten zijn vrijgegeven. Tot op heden zijn onder meer The National, Skrillex en Queens of the Stone Age aangekondigd voor het festival in Biddinghuizen.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.