Team

Dit zijn de altijd alerte auteurs van Festileaks. In contact komen? Stuur dan een mailtje.

Alejandra

Verliefd op Festileaks, Sziget, Pho, Wijn, Stranger Things, Anthony Bourdain, Arctic Monkeys, Tame Impala, Moderat, Kendrick Lamar en King Gizz.

Amber

Student Media, Informatie & Communicatie. Verslaafd aan concerten, festivals en eigenlijk gewoon muziek in het algemeen. Favorieten: Kendrick Lamar, Muse, Arctic Monkeys, Anderson .Paak en The xx. Daarnaast trots lid van de nieuwsredactie en tevens mede-verantwoordelijk voor het Spotify-kanaal van Festileaks.

Bas

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

Boris

Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.

Boudewijn

Content Manager | Nieuws, video, interviews en weerman in opleiding

Boy

Chef Formatredactie en trots lid van de Festileaks Feestcommissie. Liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en trotse verdediger van het Limburgs erfgoed. Student Human-Technology Interaction in Eindhoven en UX/UI Developer bij Appart Media. Is normaal gesproken altijd te porren voor een festival of concert, maar weet tijdens de carnaval van toeten noch blazen.

Danny Korporaal

Verliefd op festivals en verslaafd aan concerten. Door vrienden ook wel 'De Ticketmaster' genoemd. Organisator van het leukste festival van Noord-Holland; ReMind The Gap.

Debbie Spaan

Als Content Manager verantwoordelijk voor de format-, Spotify- en social redactie. Beschouwt Paradiso als haar huiskamer en festivals als haar zomervakantie. Al vele festivals bezocht, maar Lowlands (14x) en DTRH (5x) blijven favoriet.

Dianne

Redacteur & Chef Social Media. Sinds mijn eerste keer Pinkpop (2011) verslaafd aan festivals en concerten. Liefde voor o.a. Milky Chance, J.Bernardt, Foo Fighters, Editors, Muse, De Staat, Royal Blood, Lowlands, Rock Werchter en de wereld rondreizen.

Tussen festivals, concerten en reizen door studeer ik docent aardrijkskunde. Fervent Graspop ganger en groot fan van Metallica. Heilig van overtuigd dat John Coffey een comeback gaat maken

Festileaks

Festivalnieuws en geruchten.

Frank de Groot

Student Communicatiewetenschap in Nijmegen en gitarist bij Young Collective. Geniet van alles tussen zachte trompetklanken en moddervette drumbeats. Beweert dat Radiohead-frontman Thom Yorke niet van deze wereld is.

Irene Schelwald

Student Media Studies in het altijd mooie Groningen. Daarmee automatisch die-hard fan van alles omtrent ESNS, en sinds vorig jaar ook opslag verliefd op Lowlands. Een deel van mijn muzieksmaak is zo gênant dat niemand het mag horen en de andere helft móet iedereen horen.

Janne
Jesse

Moderator op het gezelligste forum. Elk jaar op Rock Werchter te vinden omdat Belgisch bier het beste is. Luistert naar alle uitersten, van metal tot boybands en Babymetal in het midden. Vindt goede covers nog steeds covers.

Jörgen Mattelaere

Videoreporter! Fan van alles wat Alex Turner aanraakt. Student handelswetenschappen, en in m'n vrije tijd sta ik af en toe zelf eens op een podium.

Student te Groningen die minimaal 1 keer per jaar op Rock Werchter en Lowlands te vinden is. Wanneer ik hier geen chickenburgers aan het eten ben, sta ik waarschijnlijk vooraan bij Kendrick Lamar, James Blake, Frank Ocean, Lorde of King Krule.

Jos Willemsen

Festileaks manager living in Amsterdam (NL), currently focusing on our international project. Always in search of great new festivals and traveling all over Europe to discover them each summer.

Judith

Fotograaf voor Festileaks

Kylian

Soms pen ik een tekst, dan weer een doodle. De vrije tijd wordt roekeloos verruild voor de klanken van EDEN en Oh Wonder, wat perfect samengaat met cheesecake en petrichor. Sinds enige tijd onderdeel van het Nederlandse Sziget en Balaton Sound-team en de gewoonte vaak te verhuizen.

Lenny Kroos

Communicatie student op het Hanze in Groningen. Videoreporter die graag aan je lip hangt en de leukste verhalen uit je mond probeert te halen . Mijn oren zijn erg gevoelig voor Foster The People, White Lies, Alt-J, The War on Drugs & Lana del Rey. Daarnaast te horen op ZO!34 als DJ.

Louise

Nieuwsredacteur. Wil graag veel van de wereld zien. Daarnaast fan van onder andere Frank Turner, The Airborne Toxic Event, Foo Fighters, Royal Blood en Editors

Malou Gouders

Import-Utrechtse. Houd van fruitbiertjes, feestjes en mijn Festileaks-collega's. Verder luister ik het liefst naar Radiohead, Childish Gambino en Jorja Smith.

Marloes

Blonde import-Amsterdammer met een zwak voor België. Wil geen optreden missen van Arctic Monkeys, Oscar and the Wolf en Tame Impala. Sinds vorig jaar standaard te vinden op Down The Rabbit Hole.

Martijn

Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

Mathilda

Nieuwsredacteur | Liefhebber van concerten en festivals | Verzamelaar van vinyl | Staat vooraan bij onder andere Pearl Jam, Muse, Foo Fighters en Editors

Milan

Op festivals voel ik me goed want muziek zit me in het bloed. Liefhebber van van alles en nog wat. O.a. Guns 'n Roses, Fleetwood Mac, Passenger, Rammstein, Stanley Clarke, My Baby, Stevie Wonder etc.

Niek

Redacteur bij Festileaks. Groot reis- en muziekfanaat. Veel liefde voor onder meer The War On Drugs, Ásgeir, SOHN, Tame Impala, Moderat en Gregory Alan Isakov.

Noël

Student Media Informatie & Communicatie in Enschede. Heeft een warm hart voor festivals en een liefde voor rockmuziek.

Robin

Eindredacteur Festileaks. Student aan de Universiteit Twente en oud-voorzitter van Stukafest Enschede. Voorliefde voor zowel oud als nieuw: van Jimi Hendrix & Neil Young tot Flume & Arctic Monkeys.

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

Ruben

Speelt alles van Golden Earring en Muse, tot Sampha en Vivaldi af op zijn aftandse platenspeler. Is eigenlijk te arm om festivalfanaat te zijn en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.

Sam

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot aan Underworld. Werkzaam in de zorg en in opleiding tot verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Jera On Air.

Onderdeel van het videoteam en karaokefanaat. Groot fan van metal, maar kan ook enorm genieten van echte caranavalskrakers, techno en bier. Komend jaar studerend in Breda en deze zomer te vinden op o.a. Rock Werchter en Lowlands.

Stijn

Om mijn persoonlijke tijdlijn niet vol te gooien ben ik lid van de Festileaks nieuwsredactie. Vanuit Nijmegen ben ik bereid heel Europa door te trekken voor festivals.

Thijs

Festileaks-chef van alles wat niet met nieuws te maken heeft. Muziekjournalist. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thissa. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West.

Thomas

Student Spaanse taal en cultuur aan de RU in Nijmegen. Woont het liefst niet te lang op dezelfde plek. Kan uren vertellen over het paradijs dat Sziget heet.

Thomas

Chef Nieuwsredactie | Studeert Economie & Bedrijfseconomie | Grote liefde voor onder meer Radiohead, Ben Howard en Arcade Fire.

Yara

Momenteel studente Communication & Media aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Verliefd op vinyl en sparende voor een busje om alle festivals mee af te gaan.