Team

Dit zijn de altijd alerte auteurs van Festileaks. In contact komen? Stuur dan een mailtje.

Alejandra

Instagram Team! Klein meisje met groot liefde voor concerten en festivals. Muzieksmaak van Rammstein tot Mozart en Jack Ü tot Tame Impala. Met een goed wijntje van live muziek genieten is mijn ideale avond!

Amber

Eerstejaarsstudent Media, Informatie & Communicatie. Muzieksmaak gaat van Muse tot Kendrick Lamar en van Flume tot The xx, maar eigenlijk luister ik bijna alles. Wanneer het kan aanwezig bij elk concert, festival of ieder ander feestje.

Bas

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

Boris

Groot fan van rock, alternative en alles daar in de buurt. Met Werchter in de achtertuin vaste klant op het festival. Geen plek beter dan vooraan op een concert tussen de dolle fans. Bij Bruce en The National gaat het dak er helemaal af.

Boudewijn

Eindredacteur van alles dat niks met nieuws te maken heeft. Een groot voorstander van Beethoven tot The Prodigy. Voor Prince en David Bowie maak ik op dagelijkse basis een hele diepe buiging. De ultieme droom is om Steven Tyler te interviewen, en hem aansluitend te trouwen (aka Dream On).

Boy

Classics-kenner en Muse-malloot, liefhebber van bijna alles wat op vinyl gedrukt staat en verdediger van het Limburgs erfgoed. Stikjaloers op iedereen die in een band speelt. Student Psychology & Technology in Eindhoven en slager bij de supermarkt. Maakt maar al te graag de oversteek naar 'het hoge noorden' om de concert-catalogus te spekken.

Debbie

'Vice Manager' voor zowel nieuws als rubrieken en prof Spotify nerd. Ik beschouw Paradiso als mijn huiskamer en de festivals als mijn zomervakantie. Faves: Vinyl, Spotify, Balthazar, the National, Editors, Foals, Oscar and the Wolf, Oasis, Joy Division, Talking Heads, Down The Rabbit Hole en Lowlands.

Festival.Travel

Al jarenlang brengt Festival.Travel duizenden festivalgangers naar locatie door middel van onze eigen festivaltreinen, festivalbussen en Interrail. Als officieel ticket- en reispartner van de festivals bieden ze niet alleen entreetickets en reizen aan, maar ook accommodaties en extra services vind je bij Festival.Travel. Hiernaast organiseren ze zowel in Nederland en Vlaanderen als op locatie pre- en afterparty’s om zo jouw festivalvakantie nog completer en onvergetelijker te maken.

Jesse

Moderator op het gezelligste forum. Elk jaar op Rock Werchter te vinden omdat Belgisch bier het beste is. Luistert naar alle uitersten, van metal tot boybands en Babymetal in het midden. Vindt goede covers nog steeds covers.

Jos

Hoofdredacteur Festileaks. Wonende in Amsterdam, gespecialiseerd in digitale media en verder een groot hart voor popmuziek. Vooral fan van B-artiesten: Blur, Bowie, Beatles en Bruce.

Houdt van woordgrapjes, gaat naar school en woont in Amsterdam en is oprichter, vice president en CEO van de Linda, Roos & Jessica-fanclub. Tevens enige lid.

Judith
Kylian

Webredacteur en grafisch vormgever voor Festileaks. Verder groots fan van eSports, Sziget, de geur van regen - petrichor, reizen, schrijven, designen en natuurlijk panda's. Muzieksmaak varieert van Good Charlotte tot EDEN en van Eminem tot The Strokes. Daarnaast nog steeds aan het wachten op een Daft Punk tour - cry.

Marloes

Sleept haar vrienden het liefste naar ieder festival toe. Houdt vooral van rock, electro en psychedelica en heeft een grote liefde voor The Beatles, Arctic Monkeys en Tame Impala.

Martijn

Studeerde Media & Cultuur en doet nu even andere dingen. Zoals schrijven voor Festileaks. Ik probeer zoveel mogelijk van de wereld te zien. Ik leef op muziek en Bruce Springsteen is mijn held, Lionel Richie mijn guilty pleasure. Later als ik groot ben, word ik journalist. (Stiekem groot fan van Roda JC, maar weet niet of ik dat openbaar moet maken)

Mink

Amsterdamse Economie & Bedrijfskunde studerende PSV-supporter. Reist heel Europa af om Coldplay en Muse te kunnen zien. Jaarlijkse bezoeker van Best Kept Secret, Rock Werchter, Sziget en Lollapalooza. Hoopt dit jaar nog naar Glastonbury te gaan.

Redacteur bij Festileaks en student Media Informatie & Communicatie. Heeft een grote liefde voor alle soorten rock. Huidige favorieten zijn Royal Blood, Metallica, Slaves, Arctic Monkeys, The xx en ga zo maar door.

Niek

Redacteur bij Festileaks en student Communicatie- en Informatiewetenschappen in Amsterdam. Veel liefde voor wielrennen en voetbal, maar ook muziek staat altijd centraal. Vooraan te vinden bij onder anderen Ben Howard, Damien Rice, James Vincent McMorrow, Ásgeir en Gregory Alan Isakov.

Niel

Dagelijks bezig met het maken van, schrijven van én schrijven over zijn grootste passie: muziek. Naast fan van woordgrapjes een sterke voorliefde voor rock, van Arctic Monkeys tot Zeppelin.

Redacteur Festileaks. Utrechtse kroegtijger die geniet van onbekende bands op de meest uiteenlopende festivals in Europa. Van hiphop naar punk, tot klassiek en electro. Huidige favorieten: Rapper Sjors, Orgaanklap en Boys Noize.

Robin

Eindredacteur Festileaks. Student aan de Universiteit Twente en oud-voorzitter van Stukafest Enschede. Voorliefde voor zowel oud als nieuw: van Jimi Hendrix & Neil Young tot James Blake & Arctic Monkeys.

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

Sam

Schrijver voor Festileaks en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Verder werkzaam in de zorg en actief als drummer. Wanneer het festivalseizoen aanbreekt ben ik te vinden op Groezrock, Jera On Air en Rock Werchter.

Stijn

Tussen het studeren aan de ALPO in Nijmegen door ben ik redactielid op dit mooie festivalplatform. Uiteraard ben ik zoveel mogelijk op de festivals te vinden, maar ik kom ook regelmatig in Doornroosje, Merleyn of W2.

Thijs

Trots eindredacteur van Festileaks. Broer van Ed Sheeran, Rupert Grint en alle andere Gingers die je kent. Draait met alle liefde plaatjes onder de naam Thijs Sheeran en kent heel veel shotjes uit zijn hoofd. Journalist in opleiding. Houdt niet van arrogante mensen, wel van Kanye West. Oh, en The XX, Disclosure en Netsky etc. etc.

Thomas

Student Spaanse Taal, Cultuur en Literatuur in Nijmegen. Gespecialiseerd op het gebied van Red Hot Chili Peppers-lyrics. Vaste Pinkpop-ganger en daarnaast vaak te vinden in Amsterdam. Kan uren vertellen over het paradijs dat Sziget heet.

Limburgse student en trots redactielid van Festileaks. Een grote liefde voor veel artiesten waarbij Radiohead, Ben Howard, Bruce Springsteen en Arcade Fire er met kop en schouders bovenuit steken.

Yara

Momenteel tweedejaars student Communication & Media aan de Erasmus Universiteit. Verliefd op vinyl en sparende voor een busje om alle festivals mee af te gaan.

X