2de track Coldplay heet Major Minus

385

Na Every Teardrop Is A Waterfall komt Coldplay snel met een 2de track genaamd “Major Minus”. Deze staat ook op de Every Teardrop Is A Waterfall EP. Nu was de eerste single een echte plaat voor op de festivalweide, deze heeft een iets scherper randje. Vele verlangen misschien terug naar het oude Coldplay van Parachutes, maar de productie in deze is van grote klasse.

Misschien iemand gehoord waar Coldplay deze keer door geïnspireerd werd? Ditmaal niet Ritmo Della Noche, maar the good old Rolling Stones met Sympathy For The Devil.

Rolling Stones – Sympathy for The Devil

Hier ook de live versie op Pinkpop!

Every Teardrop Is A Waterfall

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.