Balaton Sound 2011 gaat van start

470

Het is weer zover! Morgenochtend gaat in het altijd zonnige Zamárdi de 5e editie van Heineken Balaton Sound van start. Met grote namen als Tiësto, Armin van Buuren, Underworld, Portishead en Jeff Mills worden de oevers van het Balatonmeer 4 dagen lang omgetoverd tot een waar dance-paradijs. Het belooft het ook dit jaar weer een spektakel te worden!

Een groot deel van de Festileaks-crew is op dit moment reeds ter plekke in Hongarije om voor jullie de komende dagen de sfeer te proeven, de thuisblijvers zoals ondergetekende zullen het met de beelden moeten doen. Naar verluidt zullen er hier zo nu en dan live-beelden te zien zijn! We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Meer informatie is te vinden op de officiële website

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.