Lollapalooza Festival Live (voor de nachtbrakers)

712

Het is weer een van die heerlijke weekenden dat er een festival gestreamed wordt! Dit maal wel voor de bikkels onder ons. Het Lollapalooza Festival wordt gehouden in het Grant Park in Chicago en ligt voor ons dus een heel eindje uit de richting. Dat wordt dus lekker de nacht doorhalen met je vrienden. Of wat dacht je van maandagmorgen even The Foo Fighters meepikken voor je naar je werk gaat? Wat een productiviteit gaat dat geven! Dave Grohl met een bakkie op maandagmorgen 🙂 BAM!

Lollapalooza viert haar “20th Anniversary” en pakt daarom o.a. uit met een livestream.
Volg het festival live:

Hier is het webcast schema, daar kunnen we wel wat mee 🙂

< ?php if (function_exists(‘nrelate_related’)) nrelate_related(); ?>

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.