Lowlands: Ook The Vaccines zeggen af…

654

Nadat gister Foster The People om een nog onbekende reden hun Europese tour cancelde – en dus hun optredens op Lowlands en Pukkelpop – volgen vandaag ook The Vaccines. Voor de revelatie van het voorjaar is nog geen vervanging bekend. Eerder dit jaar moesten The Vaccines hun Nederlandse clubtour al afzeggen omdat ze liever door Amerika tourden met de Arctic Monkeys. What did you expect from the Vaccines…? Tot op heden is nog geen reden bekend voor hun huidige annulering.

Festileaks BAALT! Wie is de gewenste vervanger?

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.