Radiohead in 2012 naar Nederland?

Radiohead Group Shoot Black White 2008

Normaliter geen groots nieuws, als het om Radiohead gaat echter wel. Thom Yorke heeft op BBC Radio aangegeven dat de band in 2012 gaat touren aan de hand van het The King of Limbs album. De kans dat grote Europese festivals of concertzalen worden aangedaan stijgt hiermee aanzienlijk. Pinkpop? Werchter? Hun laatste Nederlandse show dateert alweer van 2008 toen ze een concert in het Westerpark gaven. In Belgie stonden ze dat jaar op Rock Werchter.

Hoe, wanneer en waar moet nog worden ingevuld. Laten we hopen dat MOJO goed zijn werk doet. Zo niet, dan is er voor de echte liefhebbers vast wel een kans in Belgie of Duitsland. Kun je niet wachten? Veel succes dan bij het bemachtigen van kaartjes voor een van de twee shows die volgende week in New York worden gegeven.

Thom had ook nog een bonusnieuwtje. De laatste hand wordt namelijk gelegd aan het eerste album van Atoms For Peace, waarin hij samenwerkt met Flea (Red Hot Chili Peppers) en producer Niger Godrich.

Verder geen verrassingen aan het front…