Livestream: Coldplay start Mylo Xyloto tour in Madrid

525
Coldplay Live Chris 2011

Morgenavond geeft Coldplay in Toros de Las Ventas te Madrid het startsein voor de tour rondom hun nieuwste album Mylo Xyloto. Het gehele concert wordt gestreamd via het Youtube VEVO kanaal van Coldplay.

De Nederlandse Anton Corbijn drukt een dikke stempel op deze show door de regie in handen te nemen. Hij was eerder al verantwoordelijk was voor o.a. de videoclip van “Talk”. Bij DWDD gaf Corbijn maandag aan het regisseren van deze show te zien als een vriendendienst. Zie hier zijn trailer voor Mylo Xyloto:

Maar er is nog meer oranje nieuws te melden. Fedde le Grand is na zijn – door Coldplay zelf als fantastisch bevonden – remix van “Paradise” gevraagd met een DJ set het publiek op te warmen. Een aanbod waar je geen nee tegen zegt.

Coldplay – Paradise (Fedde le Grand Remix):

Morgenavond is het hele spektakel vanaf 22.00 uur te volgen via DEZE LINK!!!

Geestelijk vader van de Festileaks-familie. Verzamelaar van vinyl en herinneringen. Geboren op Megaland. Droomt van een festivaldag met Radiohead, Arcade Fire, Sigur Rós én een reunie van Talk Talk.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.