Bestival 2012 geeft eerste namen prijs

Bestival Live

Het Engelse Bestival heeft vandaag een groot deel van haar line up bekend gemaakt. Bestival is een Engels vierdaags festival dat jaarlijks wordt gehouden in het recreatiepark Robin Hill te Isle of Wight, Engeland. Het geldt voor vele Britten als de officiële afsluiting van het festivalseizoen in Engeland. De line-up is nog niet compleet, zo zullen er nog enkele headliners worden toegevoegd.

The XX en Sigur Ros zijn bevestigd als exclusives, waardoor deze namen afvallen voor de andere grote festivals in Engeland.

De rest van de namen zijn:
Justice, Two Door Cinema Club, Hot Chip, Soulwax, Nero, Emeli Sande, De La Soul, Major Lazer, The Horrors, Spiritualized, Kevin Saunderson feat Inner City Live, Gary Numan, Michael Kiwanuka, Azealia Banks, Sub Focus, Gallows, Earth, Wind & Fire Experience feat Al McKay, Rizzle Kicks, The Cuban Brothers, Buraka Som Sistema, Bellowhead, Little Dragon, Adam Ant And The Good The Mad And The Lovely Posse, Totally Enormous Extinct Dinosaurs, Chas & Dave, Dub Pistols, The Japanese Popstars, Rob da Bank himself plus 2manydjs, Annie Mac Presents, Four Tet (DJ Set) + Caribou (DJ Set) b2b, 2 Bears, David Rodigan presents RAM JAM, Claude Von Stroke, Justin Martin & Eats Everything, Francois Kevorkian, DJ Yoda, Maya Jane Coles, Scuba, LTJ Bukem, Plastician, Greg Wilson, Scratch Perverts, James Preistley & Giles Smith, Oneman b2b Jackmaster, Jaguar Skills