Akos op Sziget´s “Day Zero”

2908
Sziget Programma 2014
Sziget Programma 2014

De Hongaarse singer-songwriter Akos heeft op zijn eigen website bekend gemaakt komende zomer drie optredens te gaan verzorgen, deze optredens worden gegeven onder de noemer “Szintirock 2012”. Twee van de optredens zijn geboekt door de Sziget organisatie, hij zal namelijk optreden op Sziget’s Day Zero en tevens op het Volt Festival.

Of er nog andere bands zullen staan op Day Zero is onbekend, maar op een andere grote headliner hoeven we niet meer te rekenen. Akos is in Hongarije namelijk een hele grote naam, zo trad hij in mei nog op in de Budapest Sports Arena.

Toegegeven, dit optreden op Day Zero zal vooral de Hongaren gaan aanspreken.

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?