Veertien nieuwe namen voor Main Square Festival 2012

Mainsquare Festival 2012

Het Franse broertje van Rock Werchter, het Main Square Festival, heeft veertien nieuwe namen bekend gemaakt. Het festival dat in hetzelfde weekend plaatsvindt als Rock Werchter heeft een goede vijver om bands uit te vissen en trekt er veelal dezelfde namen uit als Rock Werchter.

Het festivalterrein is gelegen binnen een oude nederzetting/burcht. Deze indrukwekkende locatie is een aanrader voor een goed festival met ieder jaar weer een geweldige line-up. De volgende namen waren al bekend: All-American Rejects, Metronomy, Blink 182 , Miyavi, Florence and The Machine, Noah and the Whale, Incubus, Pearl Jam, Izia, Wiz Khalifa, Justice, X

Namen die daar nu aan toe zijn gevoegd: Kasabian, Garbage, Birdy Nam Nam, Shaka Ponk, Within Temptation, M83, Brigitte, Ben Howard, Miles Kane, Azealia Banks, Gym Class Heroes, Chase and Status, Stuck In The Sound en Skip The Use

Tickets voor Main Square zijn te koop via hun festival website en kosten 135 euro voor vier dagen (exclusief camping)