Nieuwe namen voor Benicassim 2012 onder meer Ed Sheeran en Chase & Status

Benicassim Festival Main

De organisatie van het Spaanse Festival Internacional de Benicassim 2012 heeft weer een aantal namen aan het affiche toegevoegd. Het Festival in het Spaanse Valencia is bijzonder populair bij Europeanen. Het geeft een ideale combinatie tussen een strand vakantie en een festival bezoeken. Dit komt vooral door de ligging van het festivalterrein op loopafstand van het strand.

De organisatie heeft de volgende nieuwe namen bekend gemaakt: Ed Sheeran, Chase & Status, Buzzcocks, Django Django, La Casa Azul, Oscar Mulero, Jero Romero, The New Raemon, School Of Seven Bells, Maya Jane Coles, TUYA, en Ligers.

FIB Benicàssim Logo

FIB Benicàssim 2023

Locatie
Spanje
Benicàssim, Spanje
Datum 13-16 juli 2023
Tickets Kopen