Frequency FM4 maakt gehele line-up bekend, wie o wie staan er op Lowlands en Pukkelpop?

FM4 Frequency Festival crowd

Het Oostenrijkse Frequency FM4 festival heeft het laatste rijtje namen bekend gemaakt. Jaarlijks overlapt een groot deel van deze line-up met zowel Pukkelpop en Lowlands. Het festival heeft de volgende bands toegevoegd om hun affiche compleet te maken: The Hives, Bush, Hot Chip, The Dandy Warhols, Miike Snow, The Drums, Dry the River, The Maccabees, Wallis Bird, We Were Promised Jetpacks, Bob Mould, Niki & The Dove, Ane Brun, Lissie, Alt J, Feed Me en Kill the Noize.

De grote vraag blijft natuurlijk wie er richting de oude Republiek der Nederlanden zullen afreizen om ons festivalgangers te verblijden met een gig op Lowlands of Pukkelpop. Voor de mensen die zowel Lowlands of Pukkelpop dit jaar niet op hun festivallijstje hebben staan, zouden een tripje naar Oostenrijk kunnen overwegen. Het festival ligt precies tussen de bergen en de camping grenst aan een rivier. Een mooiere locatie is er bijna niet te bedenken, om over de de line-up nog maar te zwijgen.

Eerder werden al de nodige toppers bekend gemaakt:The Black Keys, Korn, The Killers, Noel Gallagher’s High Flying Birds, Paul Kalkbrenner, Bloc Party, Wilco, Erol Alkan, The Cribs, BOY, Ed Sheeran, Gesaffelstein, The Cure, Enter Shikari, Milow, Placebo, MIA, Beatsteaks, Sportfreunde Stiller, Tocotronic, Kettcar, Casper, Kraftklub, Frittenbude, Saint Etienne, Parov stelar band, Magnetic man, Benga, Flux Pavilion, Andy C & MC GQ, Modestep live, Moguai, John B, Zombie nation live, Foreign Beggars, Breakage, The Sonic Cubes, Katzenjammer, Daughter, Zulu Winter, Modeselektor live and Camo & Krooked live, The XX, Glasvegas, The Subways, Kill It Kid, Fixers und Sigma

FM4 Frequency Festival Logo

FM4 Frequency Festival 2023

Locatie
Oostenrijk
St Pölten, Oostenrijk
Datum 17-19 augustus 2023
Line-up
Die Ärzte
Imagine Dragons
Kraftklub
Tickets Kopen