Programma XO Live compleet

Extrema Outdoor Art

Extrema heeft deze ochtend het volledige programma bekend gemaakt van XO Live dat plaatsvindt op 14 juli 2012. Heel wat artiesten zoals Zoals David Guetta, LMFAO, Nero, Kevin Saunderson met Inner City staan deze zomer exclusief op XO Live. Ook Sunnery James en Ryan Marciano zijn dit jaar weinig te zien in Nederland.

De opvolger van Extrema Outdoor heeft meer aandacht voor live-artiesten. Naast enkele van bovenstaande artiesten staan er nog meer acts live op het programma dit jaar: Goldfish, Kraak & Smaak, Elektro Guzzi, Paul Kalkbrenner, Digitaline en technopionier Carl Craig. Tel daar Kenny Larkin en Luciano (extra lange dj-set) bij op en de technoliefhebber zit ook gebijteld!

En Luciano komt niet alleen. Hij zal met zijn gerenommeerde Cadenza een hele area voor zijn rekening nemen onder de naam ‘Vagabundos’! Uiteraard in het gezelschap van verschillende artiesten van het platenlabel. De area van Joost van Bellens electroconcept Rauw wordt bestiert door onder meer 2manydjs, Gesaffelstein, Brodinski, Riton en Drop The Lime. SAW, de grootste dubstepavond van Zuid-Nederland, neemt de dubstep voor haar rekening met acts als N-Type, Hatcha en 16bit.

De volledige line-up vind je hier.

De Sneak Preview-voorverkoop is uitverkocht. Reguliere tickets bedragen €64,-. CJP-kaarthouders krijgen €7,50 korting. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website.