Armin van Buuren en meer voor Balaton Sound 2012

Balaton Sound crowd

Nadat de organisatie eerder al de komst van onder andere David Guetta, Paul Kalkbrenner, Avicii, Carl Cox, Knife Party, Sven Väth en Sander van Doorn had bevestigd, zijn er opnieuw enkele grote namen in de dancewereld aangekondigd. Daarbij zit onder meer Nederlands trots Armin van Buuren, die na zijn show vorig jaar terugkeert naar het festival direct aan de oever van het Hongaarse Balatonmeer.

Andere grote namen uit de dancewereld die zijn bevestigd door Balaton Sound zijn de Franse house-DJ Martin Solveig en de Britse electro-DJ Calvin Harris. Ook uit de techno scène zijn er toevoegingen aan de line-up met Guy Gerber en Tale Of Us. Naast al het DJ-geweld heeft Balaton Sound ook livemuziek op de Main Stage. Hiervoor bevestigt de organisatie de komst van het New Yorkse raptrio De La Soul.

Balaton Sound vindt plaats direct aan de oevers van het Balatonmeer. De sterke electronische line-up, de laid-back sfeer, temperaturen van boven de 30 graden en de verkoeling van het water maken Balaton Sound tot een van Europa’s meest succesvolle festivals. Overdag wordt er gedanst in het ondiepe water en ‘s avonds gaat het feest verder bij de vele podia. Op deze formule komen steeds meer Nederlandse en Belgische bezoekers af.

Het is nog maar 57 dagen tot de poorten van Balaton Sound 2012 opengaan voor alweer de zesde editie. Balaton Sound is dit jaar van 11 tot en met 15 juli.
Meer informatie en tickets: www.balatonsound.nl

Wil je kans maken op twee tickets voor Balaton Sound of een ander Ostfest festival naar keuze? Doe dan mee met onze actie.

Line-up:
Armin van Buuren, David Guetta, Paul Kalkbrenner, Avicii, Knife Party, Sven Väth, Sander van Doorn, Carl Cox, Gossip, Example, Tinie Tempah, Steve Angello, Calvin Harris, Martin Solveig, Dubfire, Digitalism, Sasha, Benga, Gareth Emery, Fritz Kalkbrenner (live), Caribou, Feed Me, Nina Kraviz, Guy Gerber, Tale Of Us, Crazy P, Nicky Romero, Maceo Plex, Shy FX, Gus Gus, Animal Collective, Tensnake, Dapayk Solo (live), Oliver Koletzki & Fran (live), Jackmaster, dOP, Akos en more to be announced soon.

Balaton Sound Logo

Balaton Sound 2023

Locatie
Hongarije
Zamárdi, Hongarije
Datum 28 juni - 1 juli 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen