Wie wordt de laatste Sziget headliner? Nieuw gerucht…

Sziget Festival Crowd 2012

Het blijft lang spannend rondom de laatste Sziget headliner. Helaas valt er weinig te speculeren. Veel bands hebben we al kunnen doorstrepen vanwege hun tourschema’s. Zo zijn er zat mooie headliners die touren, maar laten er nou net ook een paar grote festivals in Amerika zijn die enkele grote namen wisten te strikken. Zo hebben de programmeurs van Sziget het niet makkelijk, een bijna ondankbare taak. Want ja, programmeer maar eens 5 headliners in een week. Toch zijn er door een aantal namen nog geen streep gezet. Zo is The Cure goed mogelijk en ook New Order is in de buurt. Prima headliners toch? Maar je zou denken dat een van deze dan nu al lang en breed bekend gemaakt zou zijn. Hmmm lastig.

Nu is er vandaag de naam van een grote meneer opgedoken die zomaar eens de laatste headliner voor Sziget kan zijn. Namelijk Snoop Dogg. Waarom opeens Snoop Dogg opduikt? Op zaterdag 11 augustus staat hij namelijk op het Coke Live Music Festival in Krakau, naast enkele bekende gezichten die wij dit jaar ook op Sziget gaan treffen: The Killers, Placebo en The Roots. En Snoop Dogg is een oude bekende voor de Sziget organisatie. Hij stond vorig jaar namelijk op het kleine electronische zusje, het Balaton Sound festival. Snoop Dogg bouwde een feestje en de Hongaren vonden het fantastisch. Daarnaast geeft een altijd goed geïnformeerde anonieme bron van “Sziget News” als hint “What’s my name?”.

Sowieso komen er snel nieuwe namen! Wat zouden jullie vinden van Snoop als laatste headliner?

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 10-15 augustus 2023
Line-up
Lorde
Macklemore
Mumford & Sons
Tickets Kopen