Oscar Mulero vervangt Joris Voorn op Lowlands

Lowlands Programma 2014
Lowlands Programma 2014

Joris Voorn staat dit jaar niet op Lowlands. Hij heeft zijn show afgezegd wegens tijdgebrek voor het voorbereiden van zijn nieuwe liveshow. Lees hier zijn officiële verklaring welke is gepubliceerd op lowlands.nl.

Beste Lowlandsgangers,

Helaas moet ik mijn optreden op Lowlands dit jaar afzeggen. Het zou mijn enige ‘live’ show worden dit jaar, een voorproefje op mijn nieuwe album. Echter door de komst van mijn eerstgeboren zoon begin dit jaar heb ik afronding van mijn album flink uit moeten stellen. Ook voor de voorbereiding van mijn geplande live show kan ik bij nader inzien niet voldoende tijd vrijmaken gezien de thuis situatie en mijn drukke reisschema deze zomer.

Een eerdere live show van stal halen en eventueel iets aanpassen is voor mij geen Lowlands waardige optie, vandaar dat ik besloten heb tot afzegging.

Eind dit jaar heb ik tijd vrij gemaakt om mijn album af te maken, dat zal (onder enig voorbehoud) begin volgend jaar uitgebracht worden. Of ik dan naar Lowlands terug zal keren is natuurlijk niet alleen aan mij, maar ik hoop het natuurlijk wel!

Iedereen een fantastisch Lowlands gewenst, Joris Voorn

Met de Madrileense DJ/producer Oscar Mulero heeft de organisatie meteen een waardige vervanger geregeld.

Check hier een filmpje van het optreden van Oscar Mulero tijdens Awakenings in het Klokgebouw te Eindhoven.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.