Advertisement

Two Door Cinema Club, Netsky en Four Tet naar Lowlands

Lowlands Programma 2014
Lowlands Programma 2014

Het is weer tijd om met namen te gaan strooien moet Lowlands gedacht hebben, want ze geven weer een hele lading vrij. En er zitten weer hele leuke namen bij. De 20ste editie van Lowlands belooft een geweldige worden. Zet je schrap, hier komen ze!

The Cribs, The Dirty Denims, Imam Baildi, Modeselektor, Netsky (DJ set), Pat Mahoney, Posij, Patrick Watson, San Proper, Saschienne, Two Door Cinema Club, White Rabbits, Shazalakazoo, Söndörgo, Splendid, Actress (Live), Scuba, SKisM, Jasper Wolff & Maarten Mittendorff, Nobody Beats the Drum 333, Four Tet, Alberta Cross, Tim Christensen and The Damn Crystals, Linnea Olsson, Rizzle Kicks, Phantom Limb en Billy Talent komen naar Lowlands.

Ook minder goed nieuws, Chiddy Bang heeft zijn show op Lowlands moeten afzeggen wegens verplichtingen in Amerika. Lowlands vindt dit jaar plaats van 17 tot en met 19 augustus.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Wat zegt de community? 💬

Over de auteur ✍️

Bas Hendriks

Co-founder Festileaks.com. Pinkpop. Rock Werchter. The National, Radiohead, The Rolling Stones, Afghan Whigs, Placebo. Danish Audiophile Loudspeaker Industries. Deep house. Limburg. Liefde voor Amsterdam. Mr. November. Where Is My Mind?

Meer van Bas